Abdullah Uzun
Prof. Dr. Ali Demirci
Ali Tezcan
Dr. Aslı Samancı
Aydan Kırışoğlu
Dr. Ayşe Selda Tekiner
Ecz. Ayşegül Birlik
Dr. Ayşegül Özkavukçu
Prof. Dr. Aziz Ekşi
Prof. Dr. Beraat Özçelik
Dyt. Berrin Yiğit
Cihat Alagöz
Çiğdem Penn
Ebru Akdağ
Dr. Ediz Aksoy
Prof. Dr. Ekrem Sezik
Elif Attepe
Esra İren
Esra Özden
Prof. Dr. Fahrettin Göğüş
Prof. Dr. Gülden Pekcan
Güngör Yıldızbayrak
Prof. Dr. Hamil Nazik
Hasan Özkan
Hüseyin Gökçe
Dyt. İdil İmamoğlu
Dr. İlkay Gök
İsmail Uğural
Prof. Dr. İsmet Tamer
Kemal Ülgen
Kerem Soydemir
Prof. Dr. Kezban Candoğan
Dr. Mehmet Çetin Duruk
Melahat Özkan
Melih Evcimen
Prof. Dr. Murat Baş
Murat Bayizit
Murat Sevencan
Murat Sungur Bursa
Dr. Naci Sağlam
Dyt. Nihal Tuncer
Prof. Dr. Nuray Yazıhan
Nurdan Ataolur
Prof. Dr. Osman Kola
Ozan Acar
Prof. Dr. Özlem Tokuşoğlu
Prof. Dr. Pelin Arıbal
Samet Serttaş
Samim Saner
Sarper Şimşek
Selçuk Ergenç
Selim Tunçer
Sena Oyman
Serhan Süzer
Prof. Dr. Sertaç Özer
Sevi Bozoğlu
Süha Aksoy
Şahin Ali Gökçelik
Prof. Dr. Şükrü Karataş
Tahir Büyükhelvacıgil
Tanju Cepheli
Prof. Dr. Tarkan Karakan
Dr. Dyt. Tuba Günebak
Tuğçe Ergün
Ussal Şahbaz
Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu
Zeki Açıköz
Zeynep Dereli
Gıda + Gıda İnovasyon Ödüllerine… tarihine kadar Başvuru Formunu doldurarak başvurabilirsiniz
GIDA+ ödülleri, Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GIFT) tarafından Türkiye’de Gıda inovasyon ekosistemine katkıda bulunmak amacıyla verilmektedir.
Bir “Gıda, İçecek ve Tarım Platformu” olarak temelleri atılan GIFT, sektörde politika oluşturma süreçlerine katkıda bulunmayı hedefleyen alanındaki ilk ve tek düşünce kuruluşudur.
GIFT’in misyonu; tarım ve gıda sektöründe girişimciliği, yenilikçi yaklaşımları teşvik etmek, çevreye ve doğaya saygılı üretim teknolojileri ile toplum sağlığının korunmasında rol oynayabilecek sağlıklı ve sürdürülebilir gıda üretiminin yaygınlaşmasına aracılık etmektir.
Bu misyona hizmet etmek isteyen sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve özel teşebbüsler için bir platform görevi üstlenen GIFT; GIDA+ ödülleri ile sektörün yenilikçi kimliğinin vurgulanmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu yönüyle GIDA+ ödülleri sektörde bu alandaki ilk ve tek ödül olma özelliği taşımaktadır.
GIDA+ ödülleri; yaptığı araştırma ve/veya yenilik ile gıdaya artı değer katan kişi ve kuruluşları 29 farklı kategoride ödüllendirecektir. Ödüller alanında lider 68 seçkin jüri üyesinin iki kademeli değerlendirmesi sonucunda sahiplerine 25 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek tören ile takdim edilecektir.
GIDA+ ödüllerinin itibarı, jüri üyelerinin bu alandaki bilgisi, çalışmaları, tarafsızlığı ve emeklerinin bileşiminden oluşmaktadır.